На Хмельниччині трапилося дві ДТП, в одній з яких травмувалася 10-річна дівчинка

Дитину госпіталізували до нейрохірургічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні

788

За минулу добу у Хмельницькій області трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди, в одній з яких ледь не загинула 10-річна дівчинка. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Школярка з обласного центру перетинала дорогу на вулиці Хотовицького по нерегульованому пішохідному переході та потрапила під колеса автомобіля “Крайслер 200”, за кермом якого перебував 360річний місцевий житель.

Внаслідок аварії дитина травмувалася та була госпіталізована до ннейрохірургічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні.

Того ж дня ввечері, 24 лютого, у Кам’янці-Подільському під колеса автівки потрапив ще один пішохід. На вулиці Героїв Небесної Сотні 42-річний містянин, котрий перебував за кермом автомобіля «Шевроле Авео», збив 35-річного місцевого жителя, котрий перетинав дорогу в невстановленому для цього місці. Чоловік зазнав легких тілесних ушкоджень та обійшовся без госпіталізації.

Читайте також: Трагедія у Кам’янці-Подільському: молодий чоловік розбився, зістрибнувши з мосту

За обома фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

" " " "