На Хмельниччині у двох ДТП травмувалися юнак та дитина

Постраждалі отримали травми різного ступеню важкості

933

Напередодні в різних місцях Хмельницької області трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких постраждали 20-річний юнак і 12-річний хлопчик. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельниччини.

Так, один з інцидентів відбувся у селі Гуменці  Кам’янець-Подільського району.  Там, рухаючись вулицею Кармелюка за кермом автомобіля марки «Опель Омега», 20-річний молодик зачепив правим дзеркалом 12-річного хлопчика. У той момент водій автомобіля робив маневр повороту і не помітив, як дитина перебігала дорогу. Внаслідок аварії підліток травмувався та був госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Інша ДТП трапилася в обласному центрі на Вінницькому шосе. Там 20-річного жителя Городоцького району, котрий переходив дорогу нерегульованим пішохідним переходом, збив автомобіль марки BMW, за кермом якого перебував 24-річний хмельничанин.

Читайте також: На Хмельниччині п’яний водій квадроцикла загинув у ДТП

Аварія призвела до того, що юнак отримав важкі тілесні ушкодження і був терміново госпіталізований до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні.

За фактом обох інцидентів у поліції вже відкрили кримінальні провадження. Усі остаточні причини та обставини ДТП наразі встановлюються слідством.

" " " "