Нову амбулаторію відкрили у Старокостянтинові

1122

Нова амбулаторія запрацювала у Старокостянтинові. Колись занедбане приміщення відремонтували та закупили нове обладнання. Усе за кошти міського бюджету. У кожного з медиків тепер є власний кабінет та комп’ютерна техніка. До послуг пацієнтів і міні-лабораторія. 

Колись тут булла насіннєва станція, тепер сучасна медустанова. Старокостянтинів поповнився ще однією амбулаторією. Її урочисто відкрили у мікрорайоні Заслуч.

Працюватиме в амбулаторії 6 лікарів – у кожного є власний кабінет. Є в медустанові денний стаціонар та міні-лабораторія. Тож усе необхідне для надання якісних послуг передбачили у проєкті.

Обслуговуватимуть лікарі близько трьох тисяч населення цього мікрорайону. А для виїздів міська влада закупила сучасні автівки.

Раніше лікарі цієї амбулаторії тіснились в приміщенні районної лікарні, яка має на обліку 18 тисяч населення. Тож для комфорту пацієнтів у передмісті почали сучасне будівництво.

Олександр Іванович раніше добирався на процедури двома автобусами. Тепер, каже чоловік, до свого сімейного лікаря йому йти кілька метрів.

Як каже міський голова, це вже третя амбулаторія, побудована в Старокостянтинові. Усе за кошти платників податків.

У планах місцевої влади – продовжувати будівництво важливих соціальних об’єктів. Старокостянтинів – місто, що робить послуги доступними для населення.

" " " "