На Хмельниччині у двох районах горіли приватні житлові будинки

У Городоцькому та Білогірському районах Хмельницької області рятувальники ліквідовували наслідки пожеж в приватних житлових будинках

1099

На Хмельниччині протягом доби трапилося декілька пожеж на території приватних домоволодінь. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Так, один з інцидентів трапився вчора, 18 січня о 08:44, в селі Турчинці, що в Городоцькому районі. Отримавши повідомлення про пожежу на вказане місце одразу ж вирушили надзвичайники з 38 ДПРП, що розташований в смт Сатанів. На момент прибуття вогнеборців полум’я встигло охопити та пошкодити чотири квадратних метри перекриття та деякі речі домашнього вжитку. Завдяки вчасним та професійним діям бійців ДСНС вдалося не допустити подальшого розповсюдження вогню та врятувати оселю.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил безпеки під час експлуатації та монтажу печі та димаря.

Інший випадок трапився на вулиці Нова в селі Залужжя, що в Білогірському районі. Там займання виникло на горищі житлового будинку.

На місце події негайно прибули пожежники з 24 ДПРП. Також до них приєдналися колеги з місцевої пожежної команди Залужжя. На момент прибуття вогнеборців полум’ям було охоплено 60 квадратних метрів горища оселі. При цьому сильна задимленість ускладнювала працю бійцям ДСНС, тож вони працювали в засобах для захисту органів зору та дихання.

Завдяки професійним діям вогнеборців пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула до їх прибуття. Пожежу локалізовано о 21:35 та повністю ліквідовано о 21:38.

Читайте також: У Дунаєвецькому районі пожежа забрала життя людини

Ймовірна причина пожежі – порушення правил монтажу печі та димоходу.

На щастя обидва інциденти обійшлися суто матеріальними збитками.

" " " "