Мінус не лякає. Як хмельничани розважаються взимку

599

Січень потішив снігом. Він разом з морозами змусив хмельничан діставати санчати. Навіть сильний мінус та локдаун не налякав людей. Тож соцмережі заполонило відео гри у сніжки та спускання з гірок. Після плюсової погоди у грудні різке похолодання містяни зустріли із радістю.

Отакими щасливими моментами вже кілька днів рясніють соцмережі. Сніг, який чекали увесь грудень, таки випав. Справжня зима почалася після похолодання. Тож дітлахи радіють новим розвагам, а батьки згадують, як проводили у заметілях своє дитинство. Та гуляють із малечею рипучими стежками.

У період локдауну придбати зимові черевички чи санки стало проблемою. Тож у виграші ті – хто усе це має з минулих років. Не густо і місць, де можна відпочити. Тож прогулянка парком – це доступно і безпечно, кажуть мами.

Справжнім місцевим Буковелем за рівнем популярності стала гірка поблизу Дендропарку. Покататись на санчатах та відпочити з родиною сюди приїздять сотні хмельничан.  Хто не побував – уже збирається. Адже на зміну морозам має прийти потепління.

Прогулянки на морозному повітрі – корисна звичка для цього чоловіка. Він каже,  кожного дня за будь-якої погоди приходить до парку.

Вважає корисними прогулянки навіть у мінус 13 і ця жінка. Пані Галина приходить у парк із правнуками.

Щодня робить зарядку на свіжому повітрі і цей чоловік. Каже, любить спорт і не боїться холоду.

Тож сильний мороз та локдаун – не перепона для того, щоб щодня радіти життю.

" " " "