На Хмельниччині в меліоративному каналі знайшли тіло чоловіка: що з’ясувало слідство

Про знайдене тіло поліцію сповістила місцева жителька

1692

Поліцейські Славутського району затримали двох чоловіків за підозрою у нанесенні своєму товаришу по чарці тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками.

Інцидент трапився в селі Довжки Славутського району. Жертвою зловмисників став 44-річний місцевий житель, тіло якого знайшла жителька села 29 січня у меліоративному каналі. Фахівцями судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть потерпілого настала після травматичного шоку, який був викликаний численними переломами та забоями.

Основна версія, достовірність якої підтверджують багато доказів і фактів, говорить про те, що потерпілий незадовго до смерті чаркував із двома затриманими. Ймовірно, в якийсь момент між ними виник конфлікт, що переріс у бійку. В результаті двоє чоловіків сильно побили свого знайомого. Коли той знепритомнів, вони не надали йому ніякої допомоги і не викликали швидкої. Замість цього, підозрювані вирішили просто допити горілку прямо поряд зі своїм побитим товаришем.

Коли чоловіки виявили, що їхній товариш помер,  вони вирішили  приховати сліди свого злочину: відтягнули тіло потерпілого за село та скинули у меліоративний рів.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та розпочали розслідування.

Обох підозрюваних вже затримали. На період досудового розслідування, підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Вбивство дворічної давності у Хмельницькому: обвинувачена каже, що справа сфабрикована слідством

За скоєний злочин, у відповідності з частиною другою статті 121 ККУ,  їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

" " " "