Розпочалась реєстрація на ЗНО – зробити це можна до 24 березня.

628

 Стартувала реєстрація на ЗНО. Усі, хто хоче спробувати свої сили, можуть подати заявки до 24 березня. Як кажуть у центрі оцінювання якості освіти – великих змін у цьому процесі немає. Проте для тих, хто минулого року не набрав необхідну кількість балів – є шанс її покращити. 

 Реєстрація на незалежне зовнішнє оцінювання розпочинається із третього лютого. Для цього потрібно надіслати пакет необхідних документів до регіонального центру. Для тих, хто не отримав атестат через поганий результат минулого року – в цьому є шанс покращити свій результат.

 Зареєструватись можна на 4 предмети. Перелік необхідних документів – незмінний.

 Зареєструватись на пробні тести можна було у січні – з 3 до 24 числа. Ця послуга платна, свої сили можна буде спробувати у березні. А от основна сесія розпочнеться із травня – оцінюванням із математики. При собі учасник ЗНО повинен мати лише сертифікат та посвідчення особи. До підготовки у центрі якості оцінювання освіти просять готуватись добросовісно – адже минулого року було 7 вилучень із аудиторій.

 Інформацію про результати ЗНО на інформаційних сторінках учасників оприлюднять до 24 червня. Для тих, хто у день тестування захворів, центром оцінювання передбачено додаткова сесія .

 

" " " "