На Хмельниччині в одній з лікарень бракує кисню для ковідних пацієнтів

В одній з лікарень у Хмельницькій області не вистачає кисню для пацієнтів, котрі лікуються від COVID-19

3371

На Хмельниччині одна з лікарень, котра надає допомогу хворим на COVID-19 пацієнтам, страждає від недостачі кисню. Про це повідомили у звернені виконкому Славутської міськради в соціальній мережі “Фейсбук”.

Мова йде про славутську міську лікарню, котра приймає інфікованих коронавірусом пацієнтів. Відомо, що наразі в медзакладі закінчується кисень, котрий необхідний під час терапії для хворих на COVID-19 громадян.

«Упродовж декількох останніх днів централізоване постачання медичного кисню в лікарню відбувалось зі значними перебоями. Наразі ж медичного кисню майже не залишилось, що створює реальну загрозу життю і здоров’ю людей», – зазначається у зверненні.

Станом на сьогодні в лікарні перебуває 34 хворих на коронавірус пацієнтів. Кожен з них потребує систематичної кисневої терапії.

Читайте також: На Хмельниччині за минулу добу захворіли на COVID-19 329 осіб

Враховуючи обставини, виконком Славутської міськради звернувся до Голови Кабміну Дениса Шмигаля та голови Хмельницької облдержадміністрації Сергія Гамалія з проханням забезпечити безперебійне постачання кисню до Славутської міської лікарні ім. Ф.М. Михайлова.

" " " "