На Хмельниччині в пожежі мало не загинув 23-річний чоловік, – деталі

Протягом доби вогнеборці тричі ліквідовували наслідки пожеж

775

За минулу дубу надзвичайників Хмельниччини тричі викликали на допомогу при пожежах. В ході одного з таких випадків вогнеборці врятували життя 23-річному громадянину.  Про це розповіла прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Так один з випадків трапився у селі Куча, що в Новоушицькому районі. Там на території одного з часних домоволодінь зайнялася допоміжна споруда. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання в електромережі. Отримавши повідомлення про інцидент. На вказане місце вирушила чергова бригада рятувальників з 16 Державної пожежно-рятувальної частини.  На момент їх прибуття полум’я встигло охопити  25 квадратних метрів приміщення. Вогонь вдалося повністю загасити менше ніж за пів-години.

Ще одна пожежа трапилася в селі Жабче, що в Старокостянтинівському районі. Найбільш ймовірною причиною займання стало порушення правил експлуатації пічного опалення. На момент прибуття пожежників вогонь встиг розповсюдитись на площу 90 квадратних метрів, однак будівлю вдалося врятувати від знищення.

Читайте також: Пожежа в Чемеровецькому районі: молодий чоловік не міг вибратися з палаючої хати

На щастя обидва випадки обійшлися без жертв чи постраждалих, чого не скажеш про пожежу у приватному секторі Шепетівки, яку спровокувала необережність під час паління. Приміщення будинку було сильно задимлене, тож рятувальникам довелося працювати в захисних масках. В ході розвідки було виявлено 23-річного чоловіка. Якби вогнеборці прибули трохи пізніше, пожежа могла б обернутися трагедією.

" " " "