Незабаром у Хмельницькому розпочнеться театральний фестиваль

1124

«Місто, в якому можливо все», «Ілюзія», «Жінка в стилі осінь», «Чоловік моєї дружини» та «Сон літньої ночі». З 10 до 15 листопада в Хмельницькому театрі імені Михайла Старицького відбудеться всеукраїнський фестиваль вистав «Fecetoface».

10 листопада у Хмельницькому стартує Всеукраїнський театральний фестиваль «Fece to face». До нас завітають кращі обласні театри України.

А саме -херсонський, житомирський,львівський та київський академічні театри. Вони презентують кращі зі своїх вистав – «Жінка в стилі осінь», «Чоловік моєї дружини» та «Сон літньої ночі». Кожна із них є візитівкою театру. Участь візьме і хмельницький театр. Саме їхня вистава «Місто, в якому можливо все» відкриватиме фестиваль.

У цій виставі показується звичайне місто. Події, які в ньому відбуваються, знайомі фактично кожній людині. Історія наповнена смішними ситуаціями, дотепними персонажами та абсурдними обставинами. Та головне – це спроба режисера та акторів через сміх показати болючість проблеми сучасного вибору.

Хмельницький продовжує знаходитися у «червоній» зоні. Відтак, фестиваль відбуватиметься онлайн. Переглянути вистави можна на офіційному ютуб каналі театру.

" " " "