На Хмельниччині вже опалюють майже 5% житлового фонду: кому в Україні тепліше ніж нам

В Україні майже в усіх областях уже стартував опалювальний сезон. Соціальні заклади поки що опалюють активніше ніж житлові будинки

819

На сьогоднішній ранок опалювальний сезон стартував майже в усіх областях нашої держави. Наразі зовсім не розпочали палення лише в Одеській, Херсонській та Чернівецькій областях. Такі дані оприлюднило Міністерство розвитку громад і територій України.

У решті областей в будинки вже почали давати тепло. Звісно, об’єкти соціального фонду ідуть із випередженням. Цілком природно, що в лікарні, дитсадки і будинки пристарілих тепло подають у першу чергу. Проте й у житлових будинках уже деінде розпочали опалення.

На сьогодні житловий сектор уже почали опалювати в десяти областях. Із великим випередженням від решти областей іде Івано-Франківщина. Там вже опалюють майже половину (46,9%) соціальних об’єктів та майже половину (45,6%) житлового фонду.

Читайте також: Жителі Хмельниччини оплатять газ у жовтні за нижчим тарифом, ніж у вересні

Наша  Хмельниччина також входить до десятки областей, в яких уже розпочали опалення житлового фонду. Щоправда, цей показник ще невисокий – 4,9%. Серед соціальних закладів нашої області тепло вже подають у 12,7% будівель.

Серед наших найближчих сусідів найтепліше на Житомирщині. Там опалюють  уже 23,6% житла та 66,2% соціальних об’єктів.

Детальніше можна роздивитись де і наскільки вже тепло, на карті, наданій Міністерством розвитку громад.

" " " "