На Хмельниччині взяли під варту молодика, якого підозрюють у вбивстві

Хлопець усіляко намагався відхреститися від вчиненого злочину, однак поліція знайшла у нього дома беззаперечні докази його причетності до вбивства

1532

22-річного парубка із Шепетівського району на період досудового слідства взяли під варту. Йому інкримінують 115 статтю (вбивство), за якою молодий чоловік може отримати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, йдеться про трагедію, що сталася в селі Михайлючка Шепетівського району минулими вихідними. 43-річний чоловік, який приїхав у п’ятницю ввечері  із райцентру на вихідні до батьків, так і не дійшов до їхньої хати. Вранці його тіло виявили неподалік від батьківської садиби. На тілі було видно ознаки насильницької смерті.

Дивіться також: Не підозрюваний, а свідок: копи прогавили турка, котрий скоїв ДТП на Водопровідній.

Свідків злочину не було, проте поліцейські, які прибули на виклик, вжили оперативних заходів та викрили зловмисника. Ним виявися 22-річний місцевий житель, який того фатального вечора за щось засперечався зі своєю жертвою і, в результаті, позбавив чоловіка життя.

Під час допиту парубок пробував усе заперечувати, однак поліцейські знайшли його штани зі слідами крові убитого та інші беззаперечні докази його причетності. Вийти на слід убивці їм допомогла розумниця-собака Беті.

Суд постановив узяти зловмисника  під варту, де він перебуватиме до кінця слідства.

" " " "