Vitagro – 20 років .

2078

Двадцятий день народження відсвяткувала Група компаній Вітагро. Це одне з передових аграрних підприємств не тільки на Хмельниччині, а в Україні. Відзначали ювілей великим колективом – до Волочиська приїхали працівники з різних областей. А це близько півтори тисячі осіб.

Два десятки років плідної роботи. Група компаній Вітагро відзначає 20-тий день народження. Ювілей святкує великим, згуртованим колективом. Завдяки людям, які тут працюють, Вітагро досягла чималого успіху, каже почесний президент – Сергій Лабазюк.

Як розвивалася компанія добре пам’ятає Віктор Головко. У Вітагро він вже 19 років, тобто майже з початку її заснування. Кар’єру розпочинав зі звичайного машиніста. Нині обіймає посаду головного інженера й відає технічним парком підприємства.

Про важливість командної роботи говорить і Роман Рибак. Він очолює агрохімічну компанію Вітагро партнер. Каже, кожен працівник – це невід’ємна складова великого механізму. У тандемі долають усі перешкоди та примножують нинішні здобутки.

Нині Група компаній Вітагро займає чільне місце агропромисловій галузі країни. Щорік тут збільшують земельний банк, розвивають рослинництво, садівництво та овочівництво. Успішно працюють і в напрямку тваринництва. Про здобутки хмельницького кластеру Вітагро розповідає керівник – Віктор Басистюк.

У пріорітеті Групи компаній Вітагро і соціальний напрямок. Аграрії плідно співпрацюють з територіальними громадами та селищними радами. В населених пунктах, де обробляють чорноземи, ведуть активну соціальну роботу. В такий спосіб поступово розбудовують українські села.

Важливу роль відіграє Вітагро і в зміцненні економіки Хмельниччини. До місцевих бюджетів надходять суттєві кошти, що також спрямовують на розвиток благоустрою.

На досягнутому у Вітагро не зупиняються, щодень рухаються уперед. Бо на меті мають не лише розвивати компанію, а й країну загалом.

А поки святкують свій ювілей. Привітати вітагрівців до Волочиська приїхала зіркова пара – Оля Цибульська та Дзізьо. Було гаряче та незабутньо.

І наостанок, небо над Волочиськом розвиває феєричний салют. Вітагрівці загадують бажання і вірять, – вони неодмінно справдяться.

 

 

 

" " " "