На Хмельниччині з приватного господарства вночі пропало 16 курей: підозрювали лиса

Як згодом з'ясувалося, то був не лис, бо пропало ще й два яблуневі саджанці

1070

Крадіжка ця сталась ще рік тому, 22 листопада, у Городку. Злодій переліз через огорожу приватної садиби і скоїв крадіжку. Цей випадок днями розглядали у Городоцькому райсуді, інформує прес-служба Городоцького райсуду. На жаль, в інформації суду не висвітлена “технологія” крадіжки, адже поцупити 16 курей, і так, щоб ніхто не почув – справа непроста. Та, злодій, очевидно, був профі. Хоча його все одно впіймали.

У ході слідства також з’ясувалось, що той самий чоловік, 34-річний житель Городоцького району, обікрав ще й магазин у селі Томашівка Ярмолинецького району. Він поцупив  там пиво, цигарки і три тисячі гривень готівкою. Цю крадіжку чоловік скоїв у липні 2018. Відтоді тривало досудове слідство, яке зібрало беззаперечні докази причетності чоловіка до обох кримінальних епізодів.

Читайте також: У Волочиську на подвір’ї власної хати підстрелили домашнього кота

Втім, незважаючи на представлені докази, чоловік усе вперто заперечував. Мовляв, сільмаг він не міг “обчистити”,  бо на той день мав алібі. А курей взагалі вкрав не він, а його брат. Однак суд не зважив на спроби злодюжки вигородити себе та взяв до уваги всі докази, що були зібрані досудовим слідством.

У підсумку любитель дармового пива і свіжої курятини одержав 4 роки позбавлення волі – аби мав час подумати, чи вкрадене було того варте.

" " " "