На Хмельниччині за добу втопилося двоє людей, правда, одного так і не знайшли

Витягати потопельників довелось у Віньковецькому та Ярмолинецькому районах

2149

Незважаючи на холодну осінню пору, краян все одно незбагненним чином  ваблять до себе водойми. Причому нерідко прогулянки біля осінньої води закінчуються трагічно. Так, лише за останню добу рятувальникам і поліцейським  Хмельниччини довелося двічі лізти у крижану воду, аби дістати з неї потопельників, йдеться в оперативному зведенні обласної ДСНС.

Трагедія сталась у Віньковецькому районі. Учора ввечері, о 18-й годині, на річці Біла в селі Калюсик було виявлено тіло 49-річного місцевого жителя.  Рятувальників у цьому випадку не залучали, лише повідомили їм про те, що сталося. Правоохоронці самі дістали тіло з води та відправили його на експертизу.

А от у селі Слобідка Ярмолинецького району рятувальникам довелося обстежити кожний сантиметр дна сільського ставу. Ввечері 25 листопада до них надійшло повідомлення про те, що в місцевому ставку, ймовірно, втопився 48-річний чоловік.

Пошуки потопельника надзвичайники розпочали зранку наступного дня. Вже о 9-й ранку вони були на березі водойми. Упродовж шести з половиною годин вони ретельно обстежували дно невеликої водойми. Однак потопельника так і не знайшли. Ймовірно, що його там і не було.

" " " "