Провальний шопінг: на Хмельниччині дівчина викрала з магазину блузку і одержала судимість

Завдяки досягнутій угоді про примирення між крадійкою та власницею магазину дівчина не відбуватиме покарання, а відбудеться штрафом

1684

Прикрий інцидент із крадіжкою трапився в одному з магазинів одягу у Шепетівці. 20-річна жителька Білогірського району забрела в магазин чи то у пошуках вдалої покупки, чи в пошуках пригод на свою голову. І вона їх знайшла.

Дівчині так припала до серця блузка, що вона вирішила її викрасти. Юна крадійка акуратно склала омріяну річ у свій пакет і попрямувала до виходу повз касу. Однак  її зупинили. На місце інциденту викликали поліцію та склали протокол, що дівчина завдала власниці магазину шкоди на 800 гривень – саме такою була вартість злощасної блузки, інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Читайте також: У Полонному жінка самовільно збудувала магазин і вимагала, щоб міська влада визнала його законним

Ще до судового засідання по цій справі крадійці вдалося примиритися із власницею магазину. Вони склали між собою угоду про примирення. Юна злодійка повністю визнала свою провину та повернула власниці украдене.  Зваживши всі обставини, суд вирішив не карати її позбавленням волі, а призначити крадійці штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів, або 850 гривень.

Отже, якби дівчина не крала блузки, а просто її купила, то мала би за ці гроші омріяну річ та ще й залишилось би  півсотні гривень, щоб випити кави з тістечком –  на честь вдалого придбання.

" " " "