На Хмельниччині загинула побита власною матір’ю 4-річна дівчинка

Дитина знаходилася в комі ще з першої половини жовтня

1446

На Хмельниччині загинула 4-річна дівчинка, яку деякий час тому сильно побила її власна матір. Про це розповіла прес-секретар Національної поліції Хмельницької області Інна Глега.

Дитина ще з першої половини жовтня перебувала в лікарні у стані коми чисельними тілесними ушкодженнями. Медики боролися за її життя, але нажаль їх зусилля виявилися марними.

Нагадаємо, що померла дівчинка жила зі своє 34-річною матір’ю та старшою сестричкою. Раніше працівники соціальних служб вже вилучали дітей у цієї громадянки, однак пізніше жінка знову вийшла заміж та через суд добилася повернення дітей. При цьому вона запевняла, що виправилася і буде піклуватися про донечок належним чином, як нормальна турботлива матір.

Дитину забрали з дому з чисельними синцями, садинами, переломом передпліччя та ушкодженнями внутрішніх органів – легень та нирок.

Читайте також: На Хмельниччині, від побиття власною матір’ю, 4-річна дівчинка опинилась в реанімації

Слід зазначити, що раніше зловмисниця притягувалася до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Разом з тим у її нового чоловіка теж є судимість за вбивство. Наразі він працює трунарем у Хмельницькому. При цьому  у нього з 34-річною підсудною є спільна донька віком сім місяців.

" " " "