У Хмельницькому добігає до кінця цьогорічний ремонтно-будівельний сезон

Комунальники продовжуватимуть активно працювати доки не погіршиться погода

925

У Хмельницькому завершується цьогорічний ремонтно-будівельний сезон, в рамках якого оновлюють дороги та прибудинкові території. Доки не погіршиться погода комунальники продовжуватимуть активну працю. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міськради.

Так, одразу по трьох адресах вже майже завершено капітальний ремонт прибудинкових територій – по вулиці Сковороди №№ 9, 9/1 та 11/2. Там оновили асфальто-бетонне покриття, вимостили тротуари навколо будинків, замінили борти, омолодили зелені зони та облаштували місця для сушіння білизни. Також між багатоповерховими будинками № 9 та 9/1 облаштували сходи та підпірну стінку, а будинок № 11/2 дооблаштовують пандусом для людей з особливими потребами. Загальна вартість проведених ремонтних робіт сягнула 3,6 мільйонів гривень.

Також незадовго до проведення ремонтно-будівельних робіт на прибудинкових територіях було проведено заміну теплових та водопостачальних мереж. Відповідні роботи були проведені працівниками КП “Південно-Західні теплові мережі” та “Хмельницькводоканал”. Також у дворах будинків оновили систему освітлення, від чого двори стали більш затишними, привабливими та безпечними.

Протягом листопаду цього року, доки погода не зіпсується вкрай, планується реалізувати проект-переможець Бюджету участі – новий сучасний дитячий майданчик. Обладнання для проведення відповідних монтажно-будівничих робіт вже виготовлено. Майданчик міститиме гірку з гойдалками, карусель, тенісний стіл та інше компактне спортивно-розважальне обладнання.

Також в обласному центрі проводиться капітальний ремонт вулиці Глінки, що в мікрорайоні Дубове. Працівники підрядної організації тут вклали нову щебеневу основу та встелили вирівнюючий (нижній) шар асфальтобетонного покриття. Завершать ремонт вулиці наступного року.

Читайте також: Зірвані уроки: у Хмельницькому повідомили про замінування школи

Завершується також капітальний ремонт дороги по вулиці П’яскорського (до провулку Городнього).

Встелено близько 650 кв. м асфальтобетонного покриття на проїзній частині. Також будуть облаштовані в’їзди та входи до будинків.

 

" " " "