На Хмельниччині запрацювала школа Фонду «Реал Мадрид»

2192

Спорт для соціально незахищених родин. На Хмельниччині запрацювала перша соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид». Це – третій проект на теренах України. Попередньо такі ж з’явилися у Тернополі та Ірпені. У Хмельницькій області спортивних шкіл буде аж три. Окрім обласного центру, у футбол та баскетбол ще гратимуть у Скарженцях та Ружичанці.

Яскраво та ефектно. Так у Хмельницькому відкривають першу соціально-спортивну школа Фонду «Реал Мадрид». Це – проект, який покликаний покращити сьогодення та майбутнє українських дітей.

Це – третій проект на теренах України. Попередньо такі ж з’явилися у Тернополі та Ірпені. У Хмельницькій області спортивних шкіл буде аж три.

Перша соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид» з’явилася в обласному центрі. На її відкриття завітали зірки як іспанського футболу, так і українського.

У соціально-спортивній школі Фонду «Реал Мадрид» займатимуться понад дві сотні хлопчиків та дівчат. Це – діти віком від 6 до 17 років. Бути одним з перших вихованців пощасливилося Іллі Голубу.

Сашко Кушніренко також потрапив до когорти щасливчиків. Юнак і до цього грав у футбол, втім, розповідає, тепер перспектив стало значно більше.

А ось пан Олександр тренуватиме майбутніх чемпіонів. У нього – понад 3,5 десятки юних футболістів. Це – три групи дітей, починаючи від найменших.

Картину доповнюватиме не лише футбол, а й баскетбол і не лише в обласному центрі. Хоча першу соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид» відкрили у Хмельницькому, на теренах області з’являться ще дві такі ж академії. Перша – у Скарженцях, що на Ярмолинеччині та друга – у Ружичанці Хмельницького району.

" " " "