На Хмельниччині засудили насильника та колишнього вбивцю

Чоловік знову взявся за старе та зґвалтував жінку, яку не зміг зґвалтувати 20 років тому

1259

В Ярмолинецькому районі Хмельницької області місцевий суд визнав винним чоловіка, який зґвалтував свою односільчанку та незаконно позбавив її волі. Чоловіку присудили покарання у вигляді позбавлення волі на строк вісім років.Про це повідомила прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

За попередніми даними, інцидент трапився о десятій вечора 19 березня 2020 року в одному з сіл Ярмолинецького району. Випивши спиртного, сп’янілий раніше судимий за зґвалтування та вбивство чоловік навідався до своєї сусідки. Зловмисник схопив її за шию та босою, в одній сорочці, відвів у безлюдне місце. Там він зґвалтував її, після чого забрав у свою хату аби продовжити задовільнять свої статеві потреби.  Однак йому завадили дорослі діти потерпілої, котрі, не виявивши матір вдома, одразу ж забили на сполох в прибігли в домівку насильника.

Вибивши вхідні двері вони виявили в домі сусіда свою матір. Та була геть знесилена, тож одному з синів прийшлося нести її звідти на руках. Факт вчиненого насилля підтвердили на суді свідки та сусіди односільчани. До речі сини потерпілої не просто так одразу ж зрозуміли, що сталося з їх матір’ю. Як пояснила жінка, справа у тому, що 20 років тому цей чоловік вже намагався її зґвалтувати. Однак тоді їй вдалося від нього відбитися і наступного дня він зґвалтував та вбив іншу жінку. Власне через це цього разу вона й не пручалася своєму кривднику, оскільки боялася за своє життя.

При цьому жінка підозрює, що деякий час тому, після повернення зі в’язниці, насильник неодноразово ночами ходив під її вікнами. До такої ж думки схиляється і її син, котрий того ж вечора разом хі своєю дружиною приїхав до матері в гості. Не заставши її вдома він одразу ж забив на сполох. До того ж його брат сказав, що вдень розпивав спиртне разом з обвинувачуваним.

В той же час сам підсудний своєї провини не визнав. За його версією того дня він багато чаркував, в тому числі і з одним із синів потерпілої. Ввечері ліг спати. А коли прокинувся, то застав у своїй домівці сусідів, які його побили та ще й викликали при цьому правоохоронців. При цьому зловмисник запевняв, що не кривдив постраждалу.

Читайте також: На Хмельниччині засудили педофіла, котрий намагався зґвалтувати сусідську дівчинку

«Однак, вина обвинуваченого в інкримінованих йому кримінальних правопорушеннях підтверджується дослідженими у справі доказами, – зауважує суд, звертаючи увагу на покази потерпілої і свідків, що узгоджуються між собою і іншими доказами. – Тому, суд вважає вину обвинуваченого доведеною поза розумним сумнівом».

Наразі вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

" " " "