На Хмельниччині засудили викрадачку автівки: випила і поїхала по цигарки

Відсутність водійських прав та стан сп’яніння не стали завадою для молодої жінки, якій закортіло покататись на чужій машині

997

Старокостянтинівський районний суд розглянув справу про викрадення автомашини 30-річною жінкою, розповідає прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Ця історія трапилась  цьогорічної теплої липневої ночі  у Старокостянтинові. Як з’ясувало слідство, винуватиця та її знайомий пиячили у нього в гаражі. Після чималої дози випитого чоловік заснув. А його товаришці по чарці запраглося пригод. Вона взяла ключі від його машини, що лежали на столі, та вигнала автомобіль із гаража. Потім замкнула гараж зі сплячим товаришем та поїхала кататись.

Відчайдушну шукачку пригод не зупинило ані те, що вона була добряче напідпитку, ані відсутність водійських прав. Жінка швидко мчала напівпорожніми нічними вулицями. (Може те, що вони були майже порожні і врятувало її від більшого злочину.) Водійка направила викрадену автівку у бік Шепетівки, однак по дорозі у неї пробило колесо. Тож любителька нічної їзди була змушена лишити машину на узбіччі.

Читайте також: Небезпечна ДТП у Хмельницькому: у машини відмовили гальма

На суді вона пояснила, що викрадати машину  у неї і думки не було. Вона просто взяла автівку, щоби з’їздити за цигарками. Ну, і вирішила трішки покататись.

Суд врахував, що жінка має на вихованні двох малих дітей, а  також  те, що сам потерпілий просив не карати її суворо. Тому викрадачці присудили три роки і два місяці позбавлення волі із відстрочкою від виконання вироку на півтора роки.

" " " "