На Хмельниччині засуджено водія за п’яне ДТП, в якому загинула ненароджена дитина

В аварії була травмована ціла сім'я

1310

На Хмельниччині Ізяславський районний суд визнав вину 37-річного водія у скоєній ДТП, в якій ледь не загинула ціла сім’я. Аварія сталася 2 квітня цього року на автодорозі “Ізяслав-Білотин”. Того дня на дорозі неподалік від села Михля Ізяславського району зіткнулися два автомобілі – “Рено Лагуна” та “ВАЗ 2107”.

Слідством було встановлено, що водій “Рено” сів за кермо в стані сп’яніння, що, до речі, робив уже не вперше. Його вже ловили на п’яному водінні і навіть на якийсь час позбавляли права на керування транспортними засобами. Та очевидно, наука чоловікові в голову не пішла, і він знову сів за кермо напідпитку.

Він вилетів своїм автомобілем на зустрічну смугу, якою якраз їхав автомобіль “ВАЗ” із сім’єю зі Славути. За кермом “ВАЗу” був 46-річний чоловік, а в машині, крім нього – його 44-річна дружина,4-річний онук і 26-річна дочка. Причому донька була вагітна.

Внаслідок зіткнення усі пасажири та водій ВАЗу отримали тяжкі травми, після яких їм  знадобилося тривале лікування. А молода жінка через травму живота втратила свою ненароджену дитину.

Читайте також: У вечірній ДТП поблизу Хмельницького вантажівка збила велосипедиста

На суді горе-водій повністю визнав свою провину і розкаявся. Крім того, він частково відшкодував потерпілим завдану шкоду. Суд узяв це до уваги і визнав можливими призначити йому не дуже суворе покарання. В результаті винуватець ДТП отримав 4 роки ув’язнення. Його також позбавили водійських прав строком на 3 роки.

" " " "