На Хмельниччині затримали банду “домушників”

Злочинна група орудувала у Кам'янці-Подільському

1070

У Кам’янці-Подільському поліцейські викрили та затримали злочинне угрупування, що займалося квартирними крадіжками. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними членами банди були двоє іноземців віком 46 років, та один 33-річний місцевий житель. Раніше кожен з них вже відповідав перед законом України за злочини майнового характеру.

Наразі, за словами поліцейської прес-служби, слідчі вже встановили їх причетність що найменше до п’яти випадків обкрадання квартир у Кам’янці-Подільському та в обласному центрі.

Зловмисників затримали вчора, 2 грудня, в ході спільної спецоперації працівників карного розшуку ГУНП та бійців загону спеціального призначення КОРД. На той момент члени банди якраз тільки но вчинили чергову крадіжку в квартирі 34-річної жительки Кам’янця-Подільського. Загальна сума збитків жінки могла сягнути приблизно 220 тисяч гривень.

На момент затримання члени злочинного угрупування перебували в автомобілі “Мерседес-Бенц”. В ході обшуку правоохоронці виявили у транспортному засобі затриманих частину вкрадених речей, а також різноманітні інструменти для злому: фомку, викрутки, склоріз, кліщі, рукавички і тому подібне.

Окрім цього поліцейські провели ряд санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих. Там було виявлено чимало інших крадених речей, відмички та наркотики.

Читайте також: Велосипеди тепер у безпеці: у Хмельницькому затримали 31-річного серійного викрадача

Зловмисників затримали та вже оголосили їм про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

" " " "