На Хмельниччині затримали браконьєрів, котрі виловили чимало червонокнижної риби

Порушники завдали державі збитків на 1,7 мільйонів гривень

379

На Хмельниччині правоохоронці затримали двох чоловіків, котрі займалися незаконним виловом риби. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Браконьєрів виявили в ніч на шосте квітня в ході нічного опрацювання річки Дністер. Порушники орудували на межі Хмельницької та Чернівецької областей. При цьому працівники відділення поліції № 1 Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області діяли спільно з працівниками Чернівецького рибоохоронного патруля в адміністративних межах села Непоротове Дністровського району Чернівецької області.

Пізніше було встановлено, що браконьєри – двоє мешканців села Міхалкове, що в Чернівецькій області. Скориставшись човном та сітками чоловіки виловили чималу кількість риби. Серед улову 27 лящів та судаків, а також 166 вирезубів, котрі занесені в Червону книгу України.

Читайте також: На Хмельниччині затримали браконьєра, котрий вполював козулю

За попередніми підрахунками, сума збитків складає близько 1 700 000 гривень. З місця події вилучено рибу, човен та знаряддя для лову риби (сітки).

Наразі правоохоронці ще працюють на місці події та встановлюють всі обставини.

" " " "