На Хмельниччині затримали чоловіка, котрий пограбував односельця

Зловмисник попросив у потерпілого смартфон щоб подзвонити та втік

591

На Хмельниччині правоохоронці затримали чоловіка, котрий пограбував свого односельця під приводом прохання терміново подзвонити. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився першого березня в місті Шепетівка. Тоді до поліції надійшло повідомлення від 21-річного жителя села Пліщин про те, що його односелець пограбував його в центрі міста. За словами потерпілого того дня він зустрів свого односельця. Зловмисник запевнив чоловіка, що йому терміново потрібно подзвонити, а коли той дав йому смартфон – грабіжник одразу ж втік у невідомому напрямку.

Поліцейські оперативно прибули на місце події, аби встановити усі деталі злочину. Встановивши прикмети односельця потерпілого правоохоронці відшукали його буквально по “гарячих слідах”.

До речі раніше зазначений громадянин вже відповідав перед законом за вчинення розбійного нападу.

Зловмисник намагався продати крадений смартфон, однак поліцейські затримали його раніше.

Читайте також: У Кам’янці-Подільському поліцейські врятували молодого чоловіка за мить від суїциду (відео)

Грабіжника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту.

" " " "