На Хмельниччині затримали двох наркоторговок

Дві мешканки міста Волочиськ організували притон, в якому продавали наркотики рослинного та синтетичного походження

1290

На Хмельниччині правоохоронці затримали двох жінок, – жительок міста Волочиськ, – котрі продавали наркотики та організували притон, в якому їхні клієнти могли їх вживати. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельниччини.

За попередніми даними зловмисниці закупляли “товар” у великих кількостях за оптовими цінами через месенджер “Telegram”, після чого перепродавали наркотики окремими дозами.

Перш ніж затримати, правоохоронці Хмельниччини досить тривалий час спостерігали та документували злочинну діяльність зловмисниць віком 20 та 27 років. Слід зазначити, що старша в минулому вже відповідала перед законом за злочини, пов’язані з шахрайством.

Свою діяльність зловмисниці розгорнули на території міст Волочиськ та Хмельницький. Так званий наркопритон був організований за місцем проживання молодшої фігурантки.

Поліцейські задокументували численні факти продажу наркотиків та затримали жінок в ході чергового продажу дози наркотичних речовин.

Читайте також: На Хмельниччині затримали міжрегіональну банду “квартирників”

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисницям може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

" " " "