На Хмельниччині затримали міжрегіональну банду “квартирників”

Троє чоловіків здійснювали свою злочинну діяльність на території декількох областей

1114

У Хмельницькій області правоохоронці викрили та затримали банду квартирників. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Працівники кримінальної поліції Хмельниччини затримали зловмисників завдяки оперативній інформації, котру вони отримали від своїх колег з Волині.

До складу злочинної групи входило троє чоловіків – двоє славутчан віком 40 і 38 років 29-річний мешканець міста Нетішин.  Свою протиправну діяльність вони здійснювали в декількох областях України, пересуваючись при цьому на автомобілі “Сеат Альхамбра”.

Аби впіймати банду на гарячому хмельницькі та старокостянтинівські правоохоронці провели масштабну спецоперацію на вулиці Подільській.

Одного члена банди, з деякими викраденими речами, затримали прямо в дворі будинку, в якому зловмисники як раз грабували одну з квартир. Інші ж двоє спробували втекти на автомобілі, однак теж не судилося. Полісмени одразу ж оголосили в області план перехват. На ключових дорогах були поставлені мобільні блокпости. Авто зі зловмисниками затримали на в’їзді в місто Старокостянтинів.

В ході огляду транспортного засобу правоохоронцями було виявлено та вилучено багато крадених речей, серед яких ноутбуки, планшети, смартфони, ігрові приставки, ювелірні вироби, годинники, гроші та навіть елітні парфуми. Серед вилученого був і інвентар, за допомогою якого домушники грабували оселі.

Читайте також: Попросив допомогти викликати таксі: на Хмельниччині пограбували 50-річного чоловіка

Наразі усіх трьох чоловіків поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Слідчі дії тривають. Перевіряється причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів як на території Хмельницької, так і інших областей.

" " " "