На Хмельниччині затримали мотоцикліста, котрий переїхав людину та втік

Кам'янець-Подільським полісменам вдалося оперативно розшукати чоловіка, котрий збив на мотоциклі пішохода та втік з місця події

812

У Чемеровецькому районі правоохоронці оперативно встановили особу та розшукали винуватця ДТП з травмованими, котрий втік з місця події. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився напередодні, 17 березня, на автодорозі між селами Антонівка та Слобідка-Смотрицька, що в Чемеровецькому районі.

За попередніми даними 21-річний місцевий переїхав на мотоциклі “Іж Планета-5” 35-оічного мешканця села Слобідка-Смотрицька, котрий з якихось причин лежав на дорозі. При цьому мотоцикліст не надав потерпілому жодної допомоги та просто втік з місця події. На щастя потерпілий вижив, однак його госпіталізували до травматологічного відділення Чемеровецької центральної районної лікарні.

Тим часом правоохоронці одразу ж розпочали слідчо-оперативні дії, в результаті яких винуватця ДТП вдалося відшукати вже через кілька годин після вчинення ним ДТП. В ході бесіди з полісменами чоловік зізнався в скоєному. Його транспортний засіб вилучили та помістили на штрафмайданчик.

Читайте також: У Хмельницькому районі внаслідок ДТП госпіталізували водія

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

" " " "