На Хмельниччині затримали небезпечного іноземця-нелегала: що на нього чекає

Чоловік має неодноразову судимість, у тому числі й за тяжкими кримінальними статтями

1029

На Хмельниччині правоохоронці із карного розшуку, спільно зі співробітники міграційної служби, затримали чоловіка, якого не мало бути на території України, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Затриманому 44 роки, він громадянин Вірменії та уже має на своєму віку не одну судимість. У його “послужному списку” – розбої, крадіжки і хуліганства. У кримінальному світі, де він давно став своїм,  чоловік має прізвисько Ерік.

У вересні в Еріка завершилась чергова “ходка”: він звільнився із Райковецької колонії.  Туди його запроторили за шахрайство. Оскільки він є іноземним громадянином і на території нашої держави перебував нелегально, міграційна служба відразу попередила Еріка: він має у найближчий строк покинути межі України та відправитись на свою батьківщину.

Читайте також: Подвійне вбивство на Хмельниччині: душогуб не пожалів навіть своєї дитини (Відео)

Проте Еріку очевидно, дуже до вподоби Україна, тому що він і не думав її залишати. У справу довелося втрутитись правоохоронцям. Вони затримали нелегала і вже незабаром  його, таки, видворять примусово за межі нашої держави. Причому у найближчі три роки чоловік не матиме права в’їжджати на її територію.

" " " "