На Хмельниччині жорстоко покарали вбивцю дружини

Чоловік смертельно поранив дружину та втік з місця події

820

У Хмельницькій області засудили до десяти років позбавлення волі чоловіка, котрий смертельно поранив ножем власну дружину. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився ще 27 квітня 2018 року, приблизно о пів на десяту вечора. Тоді, в селі Новий Майдан, що у Вовковинецькій ОТГ Деражнанського району, 50-річний чоловік почав конфліктувати вдома зі своєю дружиною. В якийсь момент сімейна чвара вийшла з-під контролю і зловмисник схопив ножа та вдарив ним свою жінку в ногу, а саме – у стегно.

Удар призвів до серйозних пошкоджень судин. Жінка почала стікати кров’ю.  Тим часом її чоловік навіть не став чекати медиків, схопив телефон постраждалої та втік. Поранену жінку без свідомості госпіталізували до Деражнянської районної лікарні. Медики робили все можливе, однак врятувати її, на жаль, так і не вдалося. Після операції о третій годині ночі вона загинула.

В цей час зловмисник вже втік з села та переховувався в сусідніх лісах. Це тривало протягом десяти днів, аж поки оперативники не розшукали його восьмого травня.

Слід зазначити, що в минулому зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Читайте також: На Хмельниччині чоловік до смерті побив свого знайомого

Цього разу Хмельницький міськрайонний суд визнав його винним за чотирма статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті), ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці), ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 263 (Носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу), — та визначив йому максимальне покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

" " " "