Протягом дня рятувальники двічі допомагали водіям вантажівок

Через ускладнені погодні умови вантажівки застрягали на узбіччях доріг

703

На Хмельниччині сьогодні, восьмого лютого, двом водіям вантажних автомобілів знадобилася допомога працівників рятувальної служби. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Так, один з випадків трапився о 09:15 у селі Пашківці, що в Хмельницькому районі. Там вантажний автомобіль DAF застряг на узбіччі та не міг самостійно виїхати на автодорогу. До рятувальників звернулася місцева жителька.

До місця події невідкладно прибуло рятувальне відділення 19 Державної пожежно-рятувальної частини м. Старокостянтитнів. Вони за допомогою техніки підвищеної прохідності витягли вантажівку на проїзну частину дороги.

У таку ж саму ситуацію потрапив водій вантажного авто марки RENAULT у селі Іванківці, що в Хмельницькому районі. Подія трапилася приблизно о півдні. При цьому вантажівка частково перекрила рух дорогою.

Читайте також: У КП “Аеропорт Хмельницький” займатимуться вантажними рейсами

На місце події було направлено чергове відділення бійців Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Прибувши за викликом, надзвичайники за допомогою автомобільного крана та троса, допомогли водієві вантажівки, відбуксирувавши на дорогу з твердим покриттям.

" " " "