На Хмельниччині зіткнулися 2 молоковози: обидва водії зазнали травм

Поліцейські Хмельниччини встановлюють обставини аварії у Новоушицькому районі, в ході якої постраждали два молоковози

1290

Вчора, 1 липня, приблизно о 13:34, на Хмельниччині трапилася дорожно-транспортна пригода, у якій зіштовхнулися 2 молоковози. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області зазначаючи, що ДТП трапилася на трасі “Гуків – Дунаївці – Могилів-Подільський”.

У повідомлені сказано, що причиною аварії стала помилка, яку допустила 35-річна водійка автомобіля “Газель”, мешканка села Івашківці. Заправивши пальним молоковоз, вона не надала перевагу в русі іншим автомобілям, коли виїжджала з АЗС на автодорогу. Внаслідок порушення ПДД трапилося зіткнення з іншим автомобілем – “ГАЗ 53”, теж молоковозом, за кермом якого перебував 51-річний житель смт Нова Ушиця.

Читайте також: ДТП з мотоциклом у Шепетівці: байкер із важкими опіками – в реанімації

В результаті зіткнення обидва водії зазнали травм та були госпіталізовані до хірургічного відділення центральної районної лікарні смт Нова Ушиця. За попередньою інформацією, наразі стан їх здоров’я задовільний і їхньому життю ніщо не загрожує.  Однак при цьому в автомобілі “Газель” окрім водія перебував ще й пасажир, 42-річний житель села Івашківці. Він отримав досить серйозні тілесні ушкодження і був госпіталізований до реанімаційного відділення Новоушицької ЦРЛ у важкому стані.

За фактом вчиненого порушення правил дорожнього руху слідчими було відкрито кримінальне провадження у відповідності до частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Усі остаточні обставини інциденту зараз встановлює слідство.

" " " "