На Хмельниччині зять убив тещу: реакція доньки убитої приголомшила

Про те, що бабуся "дуже міцно спить", повідомив малий онук убитої

1297

На Хмельниччині сталося ще одне вбивство на побутовому грунті. Зазвичай таке трапляється через випивку, і цей раз не став винятком. Трагедія сталася ввечері 7 листопада в селі Плужне Ізяславського району, йдеться у повідомленні прес-служби обласної поліції.

Родина вечеряла за столом з оковитою. Між 48-річним чоловіком і його 41-річною співмешканкою виникла суперечка, яка швидко перетнула грань між словесною перепалкою та рукоприкладством. Чоловік почав простягати до жінки руки. За доньку заступилася її 59-річна мати. Тоді знавіснілий п’яний чоловік переключив свою агресію на тещу. Він схопив дерев’яну табуретку та почав нею гамселити жінку по голові, аж доки та не впала.  Травми, завдані п’яним нелюдом, не залишили жінці шансів на життя. Вона померла на місці.

Та в цій ситуації найбільше вражає не сам факт убивства, бо такі випадки, як не прикро, непоодинокі, а подальші дії доньки убитої. Разом із чоловіком вони поклали тіло вбитої матері на ліжко та накрили її покривалом. Своєму 9-річному синові жінка сказала, що бабуся втомилася  і “вже спить”.

Хлопчик запідозрив неладне після того, як бабуся не піднялася з ліжка до обіду наступного дня, а все продовжувала спати. Дитина розповіла сусіду, що з бабусею, щось, таки, негаразд. А вже сусід і повідомив про те, що сталося, поліцейському офіцеру громади. Невдовзі слідчо-оперативна група була в будинку, де все сталося.

Читайте також: Вбивство у Старокостянтинові: молодий чоловік вкоротив віку рідному дядьку

Підозри хлопчика підтвердилися. Тіло бабусі вже захололо. Зятеві нічого не залишалося, як зізнатись у скоєному. Водночас він сказав правоохоронцям, що от-от вже  мав сам піти до поліції. Підозрюваного затримали і зараз вирішують, який запобіжний захід йому обрати. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Чи класифікуватиме слідство поведінку доньки убитої, як співучасть у злочині, невідомо.

" " " "