Спрощена система або затор: підприємці Хмельниччини перекрили дорогу на Вінницю – вимагали скасування впровадження касових апаратів

859

Спрощена система або затор: підприємці Хмельниччини перекрили дорогу на Вінницю – вимагали скасування впровадження касових апаратів. У суботу люди вийшли на дорогу поблизу Давидковець. Близько години мітингувальники ходили по пішохідному, створивши затор. Аби не провокувати конфлікт – водіїв пропускали що десять хвилин. Хоча і це не допомагало.

Дорога на Вінницю в одну мить завмерла. В суботу близько першої дня її перекрили підприємці. Люди кажуть, розуміють, створюють водіям незручності, утім, інакшого виходу із ситуації не бачать.

Минулого тижня підприємці мітингували під Верховною Радою – введення касових апаратів тоді пообіцяли відтермінувати на рік. Для позитивного рішення забракло голосів, тож, кажуть люди, знову шукають способів як достукатися до депутатів.

Пан Андрій у бізнесі – з 2001-го.

Чоловік на дорозі з-поміж мітингувальників, бо вже за півтора місяці може залишитись без роботи. Певен, касові апарати – смерть для бізнесу.

Касові апарати мають з’явитися скрізь і всюди вже від нового року. Утім, кажуть підприємці, навіть якщо їх і куплять – незрозуміло як обліковувати товар. Переконують, законотворці цю норму не продумали.

Взагалі старий закон підприємці кажуть, геть не сприймають. Вимагають прийняти напрацьовані ж ними законопроекти. У них – ніяких касових апаратів і збереження спрощеної системи оподаткування. Люди певні, їх мають почути – через це і перекрили дорогу. Водії в думках з цього приводу розділилися.

" " " "