На крок ближче до електронного квитка. Хмельницький підписав меморандум із платіжною системою «Visa»

1197

Замість готівки – банківська карта. Хмельницька міська рада нині підписала Меморандум про співпрацю із міжнародною платіжною системою Visa. Це дозволить використовувати будь-яку банківську картку під час оплати за проїзд у громадському транспорті міста. Почне працювати така система з наступного року – після запровадження електронного квитка. Так, переконують буде зручно для людей, а місто – зекономить.

Це, каже міський голова полегшить життя і чиновникам, які ламали голову, як найоптимальніше впровадити електронний квиток, і хмельничанам, які обходитимуться без готівки у транспорті.

Якщо ж банківської картки у людини не буде – не біда. Система дозволятиме використання інших застосунків: інших карт чи додатків. І однією платіжною системою теж не обмежаться.

Переконують, так розрахуватися за проїзд стане ще швидше.

А ще для міста це – економія у кілька мільйонів гривень. Наприклад, Житомир на усю систему електронного квитка витратить 23 мільйони гривень. А для Хмельницького Меморандум -це лише початок співпраці. На майбутнє плату за паркування теж можна буде оплатити карткою.

" " " "