На міському пляжі потрощили арт-тролейбус

636

Розбиті ліхтарі, пошматовані сидіння та лайливі написи. На міському пляжі потрощили арт-тролейбус. Вже списаний транспорт розфарбували для Молодіжного фестивалю та встановили у майбутньому парку. Він мав стати яскравою фото-зоною, втім більше місяця не протримався. Над арт-об’єктом поглумилися вандали. Аби тролейбус не рознесли вщент, його забрали на територію «Електротрансу».

Транспорт своє вже відслужив та давно списаний, втім старенькому тролейбусу вирішили дати ще одне життя. Його розфарбували та до Молодіжного фестивалю встановили на території міського пляжу.

Розфарбований тролейбус мав стати окрасою молодіжного парку, та, ось, більше місяця не протримався. Над арт-об’єктом познущалися самі ж містяни.

А ще арт-тролейбус мав стати яскравою фото-зоною, втім, люди перетворили його у джерело потенційної небезпеки. І, як виявилось, це – справа рук не тільки дітей чи підлітків, а й дорослих.

Драбину, якою містяни вибиралися наверх, прибрали. А, щоб люди не потрапили усередину, заварили двері.

Розбиті ліхтарі, пошматовані сидіння, лайливі написи – це тільки початок. Аби тролейбус не рознесли вщент, його забрали на територію «Електротрансу».

Вже на території «Електротрансу» тролейбусники почали наводити лад усередині арт-об’єкту – порівняли люки та вигребли купу сміття.

За кілька днів тролейбусники оновлять арт-об’єкт. Для початку зашиють сидіння та замінять розбиті ліхтарики на цілі.

А ось де тролейбус буде потім – невідомо. Для нього потрібне спеціальне місце, якого поки що у місті немає.

" " " "