На околиці Хмельницького поновили систему зовнішнього освітлення – буде видно, мов удень

Ремонт і заміну ліхтарів та інших елементів системи проводили на Західно-Окружній

1151

Працівники комунального підприємства “Міськсвітло” готують місто до весни. Втім, вони і взимку не забували про освітлення вулиць, але саме тепер, користуючись сприятливою погодою, комунальники затіяли ревізію системи зовнішнього освітлення та її ремонт.

Цими днями вони десантували свою техніку і спеціалістів на вулиці Західно-Окружній. Комунальники ретельно ревізували кожну опору і кожен прогін між опорами та, навіть, кожен контакт. Крім того, спеціалісти “Міськсвітла” працювали і в інших точках міста

В результаті, на Західно-Окружній було встановлено шість нових опор для лінії електропередач. Крім того, по місту замінено 132 лампи зовнішнього освітлення. Ліквідували обриви ЛЕП загальною довжиною майже 600 метрів та 18 коротких замикань. Де потрібно, зробили натяжку провислих дротів на загальній довжині 1,5 кілометра. Ще понад 13 кілометрів ліній обстежили на предмет обривів і коротких замикань.

Ремонтні бригади також поновили 13 кронштейнів  і в 10 світильниках замінили пуско-регулювальну апаратуру. 21 світильник довелося вимити від бруду і 13 замінити.

Дивіться також: Нові огородження та зачистка старих дерев – як зміниться кладовище на Кам’янецькій навесні

Крім того, працівники підприємства ревізували 34 електрошафи та провели там необхідну профілактику.

" " " "