На підприємстві Хмельницького потруїлися працівники

453

На підприємстві у Хмельницькому – надзвичайна ситуація. Просто під час роботи в цеху з виговлення модулів для автомобілів працівникам стало зле. Медики «швидкої», які приїхали на виклик, надавали допомогу на місці. Чотирьох працівниць довелось госпіталізувати до медзакладу. Правоохоронці та представники держпраці наразі встановлюють причини отруєння людей невідомою речовиною.

Біля Хмельницької філії заводу із виготовлення модулів для автомобілів – скупчення працівників, карети «швидкої» та поліції. Побачивши журналістів, охоронці підприємства змушують робітників зайти у приміщення. Представник заводу коментувати причину виклику надзвичайних служб відмовився.

Медпрацівниця підприємства також не багатослівна. Каже: коли до мед-кабінету масово почали звертатись працівники одного з цехів, викликала «швидку». У всіх людей схожі скарги: печія, підвищення температури, високий тиск.

Після надання меддопомоги жінки відмовились від госпіталізації. А тим часом підприємство продовжує працювати. Представники держпраці вивчають причини – чи були порушені умов праці на підприємстві, а поліція розслідує кримінальне провадження.

" " " "