На Хмельниччині вода забрала дитячі життя

Почалося літо, а з ним і відпочинок на водоймах

1473

Проте,  на жаль, іноді він закінчується досить трагічно. Свідченням цьому стали випадки минулої доби. На водоймах Хмельниччини загинули двоє дітей.

Вчора, 12 липня, в селі Михля Шепетівського району 16-річна сетра з 3-річним братом пішли відпочивати до річки Горинь. Під час перебування у воді , через сильну течію, діти почали тонути. Очевидці негайно кинулися рятувати дітей. Сестрі вдалося допомогти, а ось її братика уже врятувати не вдалося. Небайдужі громадяни дістали тіло 3-річної дитини з води самостійно, ще до приїзду рятувальників. На місце трагедії прибули правоохоронці, які з’ясовують усі подробиці та обставини справи.

Ще один трагічний випадок трапився цього дня у Хмельницькому. Там, у річці Південний Буг, втопився 15-річний хлопець. Разом із другом, він купався у воді біля пляжу, однак раптово зник. На допомогу кинулися місцеві працівники водолазно-рятувальної станції. Однак з води підлітка дістали уже неживого. Тіло дитини відправили для проведення експертизи.

У Службі порятунку просять усіх батьків не залишати дітей без нагляду та пояснити їм правила поведінки на воді, адже це допоможе зберегти їхнє життя.

Нагадаємо, що у водоймах Хмельниччини також загинули і дорослі відпочивальники

" " " "