На Шепетівщині чоловіка обпекли праскою, викравши телевізор

687

Спочатку троє чоловіків розпивали разом спиртне, а згодом, напали на одного з них, обпекли праскою та поцупили телевізор. Злочин стався у селищі Понінка, що у Шепетівському районі. Про це повідомляє пресслужба поліції Хмель­ницької об­ласті.

Лихі 90-ті повертаються: зловмисники катували свого знайомого розпеченою праскою

“15 груд­ня піз­но вве­че­рі до по­лі­ції звер­нувся чжи­тель смт По­нін­ка. За­яв­ник по­ві­до­мив, що двоє його знайомих на­па­ли на нього та пог­ра­бу­ва­ли”, – інформують в поліції.

Пра­во­охо­рон­ці досить швидко вста­но­ви­ли осо­би на­пад­ни­ків та зат­ри­ма­ли їх. Провівши санкціонований обшук в помешканні одного із підозрюваних поліцейські знайшли та вилучи­ли вик­ра­де­ний телевізор.

Виявляється, грабіжники віком 28 та 33 років раніше вже були судимі. Як з’ясували правоохоронці, розпивши спиртне в будинку постраждалого, чоловіки  зненацька напали на нього. Зловмисники нанесли чоловіку тілесні ушкодження роз­пе­че­ною праскою та поцупили у нього те­ле­ві­зор. Піс­ля  цього  зник­ли у не­ві­до­мо­му нап­рямку.

Ли­хі 90-ті по­вер­та­ють­ся: злов­мисни­ки ка­ту­ва­ли сво­го знайомо­го роз­пе­че­ною прас­кою

За ско­єне підозрюваним мо­же заг­ро­жу­ва­ти до 10 ро­ків ув’яз­нення з кон­фіска­ці­єю майна. Наразі їм вже ого­ло­си­ли про підозру за ч. 2 ст. 187 (Роз­бій) КК Ук­ра­їни.

Слід­чі Ше­пе­тівсь­ко­го РУП звер­ну­лись із кло­по­тан­ням до су­ду що­до об­рання підозрюваним за­по­біж­но­го за­хо­ду — три­ман­ня під вар­тою. Розслідування триває, правоохоронці встановлюють­ усі об­ста­ви­ни по­дії.

" " " "