Розповсюджував дитячу порнографію: на Хмельниччині судитимуть підлітка

870

Правоохоронці виявили неповнолітнього, котрий завантажував заборонені фото та відеоматеріали порнографічного характеру, а згодом поширював їх у мережі Інтернет. Юний правопорушник постане перед судом.   Зберігав дитяче порно та вмовляв рівнянку стати повією: на Рівненщині судитимуть чоловіка | ITV MEDIA GROUP | Новини Рівного та області

Про це повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

“Хмельницька обласна прокуратура до суду скерувала обвинувальний акт за фактом розповсюдження дитячої порнографії у мережі Інтернет (ч.ч. 3-5 ст. 301 КК України в редакції від 30.12.2020 року). Як з’ясувало слідство, підліток завантажував заборонені фото- та відеоматеріали на закритих тематичних форумах”, – зазначають в прокуратурі.

Правопорушник розповсюджував пікантні матеріали у месенджері Telegram. Правоохоронці під час обшуку в оселі, де мешкає підліток, вилучили комп’ютер  і мобільний телефон, на яких і містилися докази його причетності до злочину.

Досудове розслідування за цим правопорушенням проводили слідчі ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками кіберполіції.

У разі доведення вини неповнолітнього у суді, йому загрожуватиме покарання у виді позбавленням волі на строк від 7 до 12 років.

Нагадаємо, днями на Хмельниччині засудили матір, яка продала доньку в сексуальне рабство.

" " " "