Продала доньку в сексуальне рабство: на Хмельниччині засудили горе-матір

857

У Хмельницькому заґратували жінку на 6 років, яка “здала” власну доньку в сексуальне рабство.

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Хмельницькій області.

“Ще у червні 2019 року працівники слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками УСБУ під процесуальним керівництвом Хмельницької обласної прокуратури виявили факт продажу матір’ю своєї доньки для подальшої сексуальної експлуатації” – інформують в поліції.

44-річна горе-матір вирішила “підзаробити”, продавши свою 15-річну доньку. Дівчинка мала надавати інтимні послуги в закладі розпусти в одному з курортних регіонів, проте матір це абсолютно не бентежило. За “оренду” доньки жінка отримала 20 тис. гривень.
На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні
Варто зазначити, що правоохоронці раніше вже притягували жінку до адміністративної відповідальності. Тоді горе-матір звинуватили у невиконанні батьківських обов‘язків щодо належного виховання дитини. У поліції зазначають, що зловмисниця тісно пов’язана із представниками кримінального світу.
У 2019 р. горе-матір затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Увесь час жінку тримали під вартою, за рішенням суду. А днями, 14 грудня, Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми) КК України та заґратував її на 6 років.
" " " "