Докаталися꞉ на Камꞌянеччині поліцейські швидко розшукали крадений автомобіль

Неприємний випадок трапився вчора, 10 жовтня, у селі Довжок Кам’янець-Подільського району

431

Двоє юнаків, які працювали на будівництві, у цьому ж селі поцупили автомобіль «ВАЗ 2106», який належить 45-річному місцевому жителю . Та поїхали ним невідомо куди.

Правоохоронці одразу ж зꞌясували, що обидва молодики були нетверезі. Після роботи на будівництві вони розпивали спиртні напої. А, будучи у стані добрячого «шафе», вирішили придбати автомобіль. Однак власника не влаштувала запропонована ними ціна. Отож, хлопці  сіли в авто та поїхали в невідомому напрямку, виламавши при виїзді з подвірꞌя власника автівки ворота.

Власник негайно повідомив про випадок у поліцію. Одразу ж у дію було введено план «Перехват». Автомобіль все ж розшукали у селі Ріпенці Кам’янець-Подільського району. Транспортний засіб вилучили та помістили на спеціальний майданчик, що призначений для тимчасового зберігання затриманого транспорту.

Хлопець, який викрав автівку, затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом події у поліції відкрито кримінальне провадження. Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу затриманому.

" " " "