На Хмельниччині двоє людей опинились у колодязях

Один з випадків закінчився летально

4002

На Хмельниччині за останні декілька днів трапилось двоє людей потрапили в колодязь. Один випадок, на жаль, закінчився летально. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Так, сьогодні, 10 липня приблизно 7:59 на пункт зв’язку рятувальної служби “101” надійшов дзвінок з міста Красилів. У повідомленні вказувалося, що на території одного з приватних домоволодінь, яке розташоване по вулиці Перемоги, людина впала в криницю. Отже, потрібна допомога, щоби витягнути потерпілого чоловіка.

Отримавши повідомлення, на місце події одразу ж була направлена чергова бригада рятувальників з районної Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши за вказаною адресою, рятувальники діяли швидко, але обережно. Оскільки чоловік опинився на глибині близько 15 метрів, було зрозуміло, що він міг отримати  суттєві тілесні ушкодження. Скориставшись рятувальною мотузкою та пожежним поясом, потерпілого витягли з криниці та передали медикам. На щастя, в ході огляду медики не виявили критичних травм.

Інший випадок трапився напередодні у селі Жилинці, що в Ярмолинецькому районі. Однак цей інцидент, на жаль, закінчився трагічно.

Читайте також: У Старокостянтинівському районі пенсіонерка впала в колодязь

Вчора ввечері, 9 липня, до рятувальників звернулися працівники Ярмолинецького відділення поліції. Правоохоронцям знадобилася допомога з діставання тіла чоловіка з колодязю. Пізніше виявилося, що місцевий житель 1995 року народження впав на подвір’ї свого будинку в криницю, але ніхто не помітив цього, щоб допомогти. За словами експертів, чоловік пролежав там упродовж трьох діб.

Бійці ДСНС за допомогою рятувальної мотузки витягли тіло на поверхню. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини загибелі чоловіка.

" " " "