На Хмельниччині двоє малолітніх дітей ледь не загинули від пожежі, влаштованої старшим братом

Малюків врятували від вірної загибелі поліцейські, які випадково проїжджали повз обійстя

481

На Хмельниччині поліцейські врятували життя двом малюкам, які ледь не загинули від пожежі, йдеться у повідомленні прес-служби обласної поліції.

Інцидент стався сьогодні, 6 жовтня, у селі Старий Кривин Шепетівського району. Поліцейські Максим Мелих та Ольга Коломічук проїжджали селом, коли побачили густі клуби диму на одному з обійсть.

Правоохоронці зупинили автомобіль і кинулись на подвір’я. Там на повну силу палав вогонь, загрожуючи  спопелити хату. Майже навпомацки вони пробрались до хати, яка вже була повна диму. Там вони побачили двох малих дівчаток. Ухопивши дітей, правоохоронці вибігли з ними на подвір’я та відразу викликали пожежників.

Як з’ясувалось, мати дітей відлучилася з дому, залишивши двох донечок 4 і 8 років на їхнього старшого брата. Однак хлопець загрався з вогнем – у буквальному сенсі. Він підпалив купу сміття, що лежала на подвір’ї. Полум’я почало швидко розростатись, чорні клуби диму поповзли в хату, де були дівчатка. Їм уже бракувало повітря, і діти могли задихнутись. Та, очевидно, їхні янголи були поруч і послали їм двох рятівників.

Читайте також: Нічна пожежа забрала життя двох людей на Теофіпольщині

На матір, яка залишила малих дітей без нагляду, склали адмінпротокол. Однак, незважаючи на це, жінка залишилася вдячна поліцейським за порятунок дітей.

" " " "