На Хмельниччині пожежа забрала людське життя

Трагедія сталася в Кам'янець-Подільському районі

358

На Хмельниччині пожежа знову забрала людське життя. Трагедія сталася ввечері 6 жовтня в селі Смотрич Кам’янець-Подільського району, йдеться у повідомленні обласної ДСНС.

Тривожний дзвінок на номер служби порятунку надійшов о 21:25. Телефонували зі Смотрича, що вогонь палає на одному з обійсть. Туди оперативно направили чергове відділення місцевої рятувальної служби, що базується в самому Смотричі.

Прибувши на місце події, пожежники з’ясували, що палає приміщення літньої кухні. До їхнього прибуття вогонь уже захопив близько 25 квадратних метрів площі. Пожежа була локалізована вогнеборцями вже о 21:34. А о 21:39, через 14 хвилин після телефонного дзвінка, її було повністю ліквідовано.

Читайте також: Пожежа в Ізяславі꞉ вогнеборці врятували людину

Однак це вже ніяк не зарадило 40-річному господареві обійстя. Його тіло виявили на згарищі. За попередньою версією рятувальників, загоряння сталося під час паління. Очевидно, чоловік заснув із цигаркою. На жаль, таке трапляється нерідко.

Загалом за минулу добу рятувальники Хмельниччини ліквідували 6 пожеж у господарських спорудах. Дві з них трапилися через дитячі пустощі з вогнем.

" " " "