На Хмельниччині патрульний поліцейский став учасником ДТП

Товариші патрульного, що приїхали на місце події, відмовлялись оформлювати протокол

1043

На Хмельниччині, неподалік від села Ходорівці Кам’янець-Подільського району, сталась ДТП. На щастя, без летальних випадків і великих травм. Її можна було б віднести до розряду банальних дорожніх пригод, яких, на жаль, щодня трапляється чимало. Особливість цієї ДТП лише в тому, що один із її учасників – патрульний поліцейський. Навіть більше – саме він і спричинив цю аварію, повідомляє UNN.

Цей факт набув розголосу завдяки доньці другого учасника ДТП, яка розповіла, як усе було. Її батько був за кермом буса Mercedes-Benz Vito. Зненацька він відчув сильний удар, а згодом і побачив, що його машину “догнав” інший автомобіль. Як з’ясувалось, це був OPEL Insignia, за кермом якого знаходився працівник групи реагування патрульної поліції.

Читайте також: Під Кам’янцем не розминулись на дорозі дві легкові автівки, є потерпілий

Правда, те, що він поліцейський з’ясувалося згодом, адже чоловік був не на службовій машині і вдягнений у штатське. Поліцейський відразу викликав “групу підтримки”. Приїхали його товариші, згодом з’явився і їхній керівник. Поліцейські категорично відмовлялись оформлювати ДТП. Навіть більше – відмовились надавати водієві буса першу медичну допомогу, хоча чоловік після зіткнення ударився головою і почувався не вельми добре.

Зрештою патрульний, який “підбив” чоловіка, погодився на оформлення ДТП, однак лише на тих умовах, що чоловік засвідчить начебто в той час за кермом автомобіля поліцейського перебував його батько, а не він сам.

Читайте також: Летальна ДТП неподалік від Хмельницького: пасажир автівки не вижив

Журналісту, який звернувся за роз’ясненнями в Головне управління поліції у Хмельницькій області, повідомили, що таке ДТП насправді було. І що його скоїв поліцейський. Однак у цей час він не перебував на службі, був одягнений у цивільне і керував власним, а не службовим автомобілем. Крім того, в поліції зауважили, що обидва учасника дорожньої пригоди були абсолютно тверезі. Справу оформили як адміністративне порушення.

 

" " " "