У Хмельницькому відбулася акція протесту проти підписання формули Штаймаєра

Учасники акції вимагають від влади дати зворотній хід угоді, що записана у так званій формулі Штайнмайєра

986

Учора ввечері в центрі Хмельницького відбулася анонсована акція проти підписання формули Штаймаєра, йдеться у повідомленні podillyanews.

Хоча акція була оголошена як протестне зібрання громадян, а не політичних сил, деякі групи її учасників були під прапорами політичних партій. Зокрема, прийшли під своїм прапором свободівці. Втім, інші учасники зібрання не вбачають у цьому нічого крамольного. Навпаки, люди хочуть підкреслити, що саме їхні політичні сили стоять на такій позиції, каже один із відомих місцевих блогерів Андрій Попик.

Читайте також: Парадоксально, але факт: українці витрачають більше грошей, аніж заробляють

Учасники акції наголошували на тому, що вони проти миру за будь-яку ціну. “Ми не хочемо миру, ми хочемо перемоги”, – заявила депутат Хмельницької міськради Тетяна Калюжна. До неї приєднали свої голоси також інші протестуючі.

На думку начальника управління ЖКХ Хмельницького Василя Новачка, який прийшов на акцію не в ранзі чиновника, а як звичайний громадянин, люди, які причетні до підписання цієї формули, “мають бути притягнені до відповідальності та понести за це покарання”.

Учора ж ветерани АТО  і представники Нацкорпусу звернулись до облради із вимогою про скликання позачергової сесії.

" " " "