На Камꞌянеччині трапилася смертельна ДТП

    Дорожньо−транспортна пригода трапилася вчора, 4 жовтня

    350

    Пізно увечері, близько 23 години, у с. Балин, що у Камꞌянець−Подільському районі, автомобіль «Фольксваген Т5» зꞌїхав з проїжджої частини дороги у кювет та зіткнувся з каменем. Як, зꞌясували згодом правоохоронці, 21−річний водій, мешканець с. Нестерівці не впорався з керуванням автівки.

    Крім водія, у салоні перебувало ще троє пасажирів. На жаль, один з них, внаслідок ДТП, отримав травми, які виявилися несумісними з життям. Нещасний чоловік помер на місці подїі. Двоє інших пасажирів та сам водій не постраждали.

    Наразі водія затримали правоохоронці. Автомобіль вилучено та поміщено на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів.

    Крім того, слідчими Кам’янець-Подільського РУП  відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286-1 КК України, де йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого.

    Читайте також: Летальна ДТП на Старокостянтинівщині꞉ водій був нетверезим

    Водієві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років з позбавленням права керувати  транспортними засобами на цей же термін.

    " " " "