Негода на Хмельниччині знову натворила лиха: від блискавиць горіли будівлі

Сильні пориви вітру, шквальні дощі та блискавиці не покидають Україну

2977

У Хмельницькій області рятувальники ліквідовують наслідки негоди. Від сильного вітру повалилися дерева, які порвали лінії електромережі. А від розряду блискавок загорілися будівлі,  повідомляють на сайті ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Напередодні в Хмельницькому на вулиці Комарова в результаті сильного пориву вітру дерево впало на проїжджу частину дороги та обірвало лінію електромережі. Працівники рятувальної служби прибули за викликом і прибрали його з проїжджої частини.

А в Нетішині на вулиці Набережній на припаркований автомобіль впало дерево та перекрило проїзд до будинку. Надзвичайники розпиляли дерево, звільняючи автомобіль і розчищали дорогу від гілок.

У цей же день працівники ДСНС виїжджали на ще один виклик – в Кам’янець-Подільському районі в селі Сахкамінь на проїжджу частину дороги впало дерево, яке заважало рухатися вантажним автомобілям.

Також від розряду блискавиць постраждали дві господарчі споруди –  у селах Березна та Судилків, що на Шепетівщині, загорілися будівлі.  Ліквідовували пожежі, які поширились на площі 40 та 8 квадратних метрів,  вогнеборці 21 ДПРЧ та МПК села Судилків.

Рятувальники повідомляють, що по всій Хмельницькій області через негоду 15 населених пунктів залишилися без електроенергії.

 

" " " "